Még pontosabb részletek a Kocsonyafesztiválról, íme az idei rendezvény programja napi lebontásban

Megosztás

Bár a fellépők mindegyikét megismerhettük, most már azt is tudjuk, hogy melyikük melyik napon tartja meg előadását. Íme a márciusi Kocsonyafesztivál részletesebb programja.

A szervezők és maga, Veres Pál polgármester is több ízben szivárogtatott információkat a fellépőkről és hogy ki melyik napon zenél majd az idei programsorozaton. Most az eddigi legrészletesebb lebontást sikerült megtudnunk, igaz, még csak a napok ismertek, a szervezők még várnak annak bejelentésével, hogy kik hány órától lépnek majd fel. Nem kevés részletet már a Borsod24 is közölt néhány nappal ezelőtt.

Bő egy hónap múlva, március 8. és 10. között rendezik meg a Kocsonyafesztivált. A város és a régió legnagyobb gasztrokulturális fesztiválja idén is változatos kulturális, gasztronómiai és zenei kínálattal várja majd az érdeklődőket. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az árusoknak a múlt hét pénteken nyitották meg a regisztrációs felületet, Lipták Ádámtól, a főszervezőtől most a Minap.hu munkatársa megtudta, kiemelten nagy az érdeklődés a fesztivál iránt úgy a térségből, mint az ország más területeiről is.

Kérdésükre a főszervező elmondta azt is, a zenei programot is folyamatosan állítják össze, a három nap alatt három színpadon (Szent István tér, Erzsébet tér, Villanyrendőr) több tucat zenei formáció lép majd fel.

– Március 8-án, pénteken a kezdőnapon Miskolcon zenél majd a Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Josh és Betti, de itt lesz a Rico X Mood, Mihályfi Luca és Bebe, Náksi, Szecsei– kezdte Lipták Ádám.

Ezen kívül Willcox, Joer Junior, az Állatok és Takács Tamás, a Helldance, Szécsi Viktória ÉS Vízi Viktor, a Sky Fanatic a Bíborszél, Merényi Ákos, a Here we are, a Mini Art-űr, Pub Vatis, Dj Atti, Marcus Greg valamint Dj Cece is ezen a napon lép fel.
A változatos programok a következő két napon is folytatódnak, a részletes, színpadra és időpontokra lebontott programot rövidesen nyilvánosságra hozzák a szervezők.

Március 9-én, szombaton Dj Antoine, (a borsodi balhéjáról is ismert) Manuel, a Paddy and the Rats, a P.Mobil, Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi, Yamina, Musimbe Dennis, a Bonbon, az Oti, a Club54, Erős vs Spigiboy, a Z!ENEMI, a Crotter X Varning, a Diósgyőri Jazz Tánc Klub, a Kiskalász, a Diri-Dongó, a Kántor Band, a Sztrapacska Blues Band, a Későn Szóltál, a Zenegép és a Jazz Inside zenél majd a különböző színpadokon.

Végül, de nem utolsósorban március 10-én, vasárnap, a Kocsonyafesztivál harmadik, egyben zárónapján az R-GO, Bereczki Zoltán, a Sub Bass Monster, a Dos Diavlos, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó, az Ámokfutók, Dj Dominique, Elek Péter, az Apacuka, a Csiribiri Együttes, Zsaya és a Kacsenyák Gábor – Szodin Márk Akusztik várja majd az érdeklődőket.

Mi melyik koncertet várjuk a leginkább?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek